Tuesday, January 18, 2011

Hoyeah dah sampai Penang

Birthday Boy dgn hadiah yang beli sendiri :P


Alhamdulillah, dah release dari port Klang, payahnya bli keta dari luaq ni..jenuh tunggu..kuarantin,AP document tak cukup la, duty belum settle la.
Tapi ni dealer keta dah bawak balik Penang minggu lepas, makna kata semua dah settle la.
Lega skit rasa bila tgk depan mata.


Ramai yang tanya2
"bila keta hg nak sampai ni Linda",
"dah pegang stereng ka"
"mana wish?? bila nk bawak kami meronda ni"


Dah sampai, dah pun settled beli number plate PJ**444
Keta still kat kedai lg, sb tgh pasang bodykit, reverse camera nya display.
Terpaksa tunggu ja la sat sb smua tu dpt free dalam package.
Lagipun Wira baru nk antar masuk Puspakom, tukar nama.
Sayangnya nk lepaskan Wira..byk sangat kenangan dgn dia..dia pun bukan byk problem..enjin mmg bagus sb km tukar enjin Mitsubishi 1.8..mmg sedap bawakla.Problemnya..wira bleh naik 5 org ja..takdak sapa bleh tumpang..so terpaksa amik yg lebih luas *sad


Sang Kancil, dah booked,loan dah approved,dah sain kt agreement pun..tgu bayaq downpayment and tunggu wira release utk trade in ja..sb Kancil nk pakai NCD wira.lambatnya rasa!!


Ni pic minggu lepas :P




cantek tak?cantek tak?? (versi Eric Leong)

4 comments:

wanie said...

cantik cun arr keta nih linda...
Impian linda dah tercapai nak pakai reta besaq sebab anak pun makin besaq...

Nanti leh bawak kwani jln2 no...siok2

i_sofia said...

cantek!!!
mau aku balik penang nak naik tau! :p

HaNiKo AriYosHi said...

wow...cntk bangat ni....bila leh tumpang sekaki dua ni....

Haslinda said...

Kakwani~hahaha kwani pun tau lama gila km brangan nk bli ni..akhirnya dpt jgk..alhamdulillah.

Mumy & Haniko~insyaAllah, tp kena p training dlu membawaknya..ngeri la keta pungkoq2 panjang ni..almaklumla..dok besa bawak pungkoq kontot ja :P

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...