Sunday, January 30, 2011

Awat la jadi lagu ni??

Hello semua,
Tengah geram ni..smlm dah setting baik nya template baru..skali FONT pulak buat hal..
dah 48 juta kali tukaq font and SAVE!
Tapi dok mai font camni jgk..ish..huduh la..
Asalnya nak camni...hish...sapa bleh tulong ni...

** kalu bukak ikut Google Chrome mmg kluaq yang mcm gambaq bawah ni, kalu pakai IE mcm atas..huh..nyampah!


2 comments:

adianiez AIDA said...

hmmmm...
masalah aida yg cenggini selesai sejak blogmakeover. sebab aida ni buta IT skit. memang ler tak reti nak edit blog sendiri.
hi hi hi...

Haslinda said...

blogmakeover?camna?tk paham la statement tu...bleh explain details skit dak?
TQ

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...