Monday, December 13, 2010

Weekend

Hello Semua!


Weekend baru ni..ujan ja..so byk activity dok umah ja..memandangkan poket semakin menipis walaupun baru dapat B


Ni Adeeb, kalu nk bagi dia dok diam bg ja kertas2 ka plastik kat dia..confirm sengap sat..haha..dia akan pernyok2 abis..siap masuk mulut lg (bahya la pulak)..tp tgk2 kan la.


dua blah tangan skali ha

abis keronyok2 dah..puas ati!

lagi satu..adeeb suka kacau kakak dia..mana kakak dia landing..situ la dia ngesot/guling2 p.

tarik2 sluaq kakak dia..kakak dia buat donno ja :P layan katun lg best kot
sampai terbalik2 la haih
alahai..muka mudah senyum..byk org cakap Adeeb muka senang senyum..menurun sapa pun taktau.



Eh ari Sabtu tu kluaq jgk, sb nk bli susu ngn diapers kanak2 ni.P Giant ja pun, tgh2 beli barang..Adeeb telena..so naik atas kt food court bleh la makan kat situ..klu tak sb Adeeb lena jangan harap nk makan luar..ni 1st time kot makan kt luaq lepas Adeeb lahir..haha..bukan apa..tkut satg payah nk control dua2 tu..


Lps makan bg zhea main kt playground tu..sampai tk mau turun..nampak sangat la jrg bwk dia p main la ni..penat pujuk..tkmau turun2 jgk..last2 ayah dia ajak naik "car" ni..bru la turun..igtkan zhea takut naik keta ni..skali rileks ja..bleh bawak lagi la nanti.murah ja 5 minit rm3.Aritu masa zhea nya 2nd besday, ada jgk myhuby ckp nk bli kan keta mcm ni kt zhea..tapi saya yg tk bagi,,abis nak naik kt mana..umah sempit..mau tak bejalan keta tu..haha..



Adeeb adalah lena sahaja..senang btoi..



Ahad,lepak2 kt umah ja..ujan2 ni..malas nk kluaq..anibeseri pun kt umah ja lah..hehehe

2 comments:

i_sofia said...

hensem nya adeeb senyum.. *pic dia meniarap tu*

Haslinda said...

ha..hensem cam mak dia la :P
ala adeeb muka jenis suka kernyeh ja 24 jam, muka penyejuk ati.

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...