Friday, December 24, 2010

Hadiah Anniversary yang ke 6

Hello Semua :)


Masa dok blogwalking blog2 kesukaan :D, tgk ada la 2 3 org,tengah tulis pasal adiah besday,enibeseri la..ada yg dapat keta baru, ada yang dapat umah baru..(ehem2 mummy!lawanya toilet hg..aku admire toilet ja lebih :D) seronok kan?ya la..sapa tak suka dpt adiah


Ini pulak adiah enibeseri kami yang ke-6 aritu..tp saya mcm bajet2 ni adiah besday myhuby la (7 Januari), besday dia yang ke >>>>>>> 32 dah..sb apa tau, lg 2 minggu baru bleh dapat kat tangan, sb byk urusan2 yang belum settle lg (AP,JPJ Inspection,register ngn JPJ bla bla bla).2 minggu maknanya jatuh dekat2 dgn date besday dia.

Ni ha..adiah anniversary + besday bayaq sendiri :P

kat port klang lagi, asalnya nak kaler puteh, tp camna ntah takdak yg ikut spec km nk, amik ja la kaler ni..grey :P
alhamdulillah rezeki anak2, tahun ni,myhuby dpt review lebih skit + promoted, so ada lebih skit bajet bulan2, so km decide nk amik yang luas skit,senang nak bawak anak2 ngn makpak p cuti2 malaysia.Kalu ikutkan..SangWira sekarang ni memang dah muat utk kami 4 beranak, tp kalu naik kami ber4, sapa2 pun tak bleh nk tumpang la, sb carseat Zhea & Adeeb dah penuh kat belakang.Sian kat Tok & Wan dia tk bleh la nak tumpang2 mau nk p memana.


Ni pulak................
adiah anniversary saya :P, jugak di taja oleh besday boy..tq suami :P
Sang Kancil ni memang wajib ada, sb saya takut nk bawak Si Panjang tu nanti nak mai kja & antar anak2 umah kakmidah..umah kakmidah..parking dia sgt teruk..carca merba..suka ati depa ja park merata..klu bawak Si Panjang ni..saheh abis kemek2 merata.hahaha.


Saya memang suka keta kecik2 ala2 keta punggok ni..senang nak parking yg utamanya.So, pasni senang la saya nak menyenget memana kalu time lunch..hehehe tak risau pasal parking lagi.Jadi la SangKancil pun..mau nk ikut keta idaman yg verci konot2 ni mcm Swift nun..tak mampu lah pulak nk bayaq bulan2 yang mahal tu.Lagipun nanti Zhea masuk skolah.senang saya nk beramik berantar.

*pic ni,google (sb belum p cari lg yg sebenar)



Akan tetapi..SangWira yang sangat berjasa..akan di trade in kan...
Sedih memang sedih..sb byk sangat jasa dia..byk sangat kenangan2 dengan dia..dari zaman bercinta-cintaan lg... :(

3 comments:

viruspadu said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marina Dahlan said...

Toyota WISH ka?...uwaaa...jeles2.. hehehehe..keta idaman ahkak tu...
tahniah..nanti tumpang naik ekkk... hehehehe...

Haslinda said...

VP~TQQQQQQQQQQ :P.Tak sangka mai lawat blog tk glemer ni

Ahkak~bleh2..km pun lama nya bincang baru nk bli ni...jenuh la jgk

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...