Friday, December 17, 2010

Adeeb Sakit Mulut Pulak

alhamdulillah la berkat bf, antibodi Adeeb nampak kuat.
tapi tak bermakna tak akan kena sakit2 langsung.
ni ha..dari kemarin prasan ada putih2 kt bibir mulut dia, ingatkan bekas susu ka apa,dah ptg tgknya naik merah2 dah..sian Adeeb merah ja bibir mcm pakai lipstik.

Pagi ni tgk dok ada lg..tp dia tak nangis,demam or merengek apa pun.
Selera makan tetap sama selera ja :P ..rasanya mcm ulcer lah kot, dah try letak MediGel (ala2 bonjela tu) kt bibir dia..MediGel tu zhea punya dlu yang dokter bagi masa zhea kena HFMD dlu.
Tapi apa2 pun ptg nanti kna bawak jumpa paed dia jgk lah (dokter Lim Ngin Siang)

Harap2 takdak apa2 yg teruk la :(
Adeeb kuat tau, mama risau ni sb annual leave mama dah kong..hahaha
klu apa2 nk WFH mcm susah plak la ni :(

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...