Monday, November 8, 2010

TV baru untuk zhea

Okay, ni tv baru zhea, ayah dia yang beli skali dvd player khas untuk anak dara tersayang & jugak anak teruna terhensem kami.Tapi letak kat bilik kami lah.Bilik zhea jgk ada tv yg versi lama 14 inci kot, bleh jgk guna lg utk tgk2 brita channel 1,2,3, masalahnya tv kecik lama tu dah tk bleh nak setting cemana dah..gambaq suka lari kot kiri kanan..hampeh ja.

Sebabnya zhea memerlukan tv sendiri..
>>>24 jam kalu tak lena asyik nak tengok DVD katun saja!!!!!!!
>>>>>penat bayaq bil Astro bulan2 tapi apa pun tak bleh tengok..Kadang2 sampai tahap boring nak termuntah2 la jgk..asyik Katun Katun Katun..
>>>>>>>sampai gaduh2 dah anak dara saya, kadang2..gaya tukaq channel nk tgk drama melayu ka apa..saheh zhea akan keryau2 tahap menganga punya marah..hish...dan dgn itu, saya pun mengadu la kt ayah dia, "boring nak separa mereng ni tgk katun ja"..petangnya balik dari kerja dia cakap "ok kita bli tv baru khas untuk zhea tgk katun"..hehehe leghaaaaaa...so far zhea mmg ok la..jarang dah sebok nak tgk tv kt hall suh pasang dvd2 katun dia...

Tadaa..Buzz LightYear pun teman skali


Adeeb pun dalam ndoi sambil jenguk2 tengok katun.

ni dia..tuan punya tv..siap blagak2 landing atas katil..

"ni tv kakak nya" tunjuk tv kat hall "ayah nya"
**amboi..budak2 zaman sekarang..senang btoi...

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...