Monday, November 8, 2010

Pantang lepa

Pantang lepa la kalu tinggai berdua..ada saja la "planning" kakak ni..
Sebelum ni, time nak masak kt dapoq..mmg letak Adeeb bawah atas "toto" ja..sekali ada adegan "berdiri kaki di dada adik"..trus tak brani nak letak bawah dah kalu nk p masak or masuk toilet.

Jadinya letaklah Adeeb kat babycot ja.Si kakak pun sebok la seret meja nk "study" sebelah adik...hahaha


Mula2 ok lagi..tengah plan nk buat apa la kat bantal ni..
letak tepi adik pun bagus jgk..

eh..terjatuh atas muka adik plak!!yang adik plak p gelak2 ja kakak dia buat camni.
tapi kan Adeeb ni style nak org dok tercongok depan muka dia ja, kalu mama takdak depan mata dia..suh kakak p congok depan dia pun takpa dah..haha
*macam2 la sementara betoi2 nak cerdik zhea & adeeb oit.



No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...