Monday, October 25, 2010

Favourite terkini!

Latest filem2 katun kegemaran anak dara saya!!!
Yeayyyy, dia lah penkonker TV skrg, abis la penat ja bayaq bil astro sebulan sampai rm120, tp tak dapat tengok sepenuhnya.Kena tunggu dia lena atau ralit benda lain baru bleh tukaq channel *geram

Pengsan, dia ja tgk tv sorg..saya kalu nak tengok berita ka drama2 dari channel biasa yang bukan astro..terpaksa la bukak tv 14 inci yg gambaq merenet2 berbintik2 tu..takpa la zhea tunggu bulan depan mama dpt B, kita bli portable dvd player utk zhea sorg konker la puas2 ok!layan la katun sampai lebam*

Katakanlah salah satu DVD ni ilang ka p mana, dia akan mengamuk2 cari jgk sampai dapat.
So far nampak yg super peberet dia Cars la..2nd Open Season 1 & 2..pandai plak..mula bukak OS1 pastu..sambung OS2..tau plak ikut urutan.

Ni ja lah pebebret saya buat masa ni...belek2 & brangan2..tapi ni semua magazines taun lepas..haha nk bli hat taun ni asyik terlepas ja..p kedai..dah takdak..yg atas sakali tu..baru tgk sekali..dok brangan nk ulang tgk..tp asyik takdan ja..

Ni meja study zhea, baru ja beli kat Giant Doremon ja pun rm49.90..asalnya nk pesan kt member suh bli kt kolumpo kedai hat glemer2 prabot cantek tu :P..tp dah zhea nak hat ni..ok ja lah.save duit mama zhea oit.


apa ni zhea, atas meja periuk pun ada!Baca buku sambil masak ka?


*akhir sekali sesi mempoyo dengan pintu baru bilik ayaq..hehehe
Frame pintu tu blum siap cat lagi..patutnya kaler putih baru matching..terbengkalai masa sakit nak branak Adeeb tu dlu..haha


No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...