Monday, October 25, 2010

Bawa Adeeb cucuk

Jumaat malam yang lepas, bawak Adeeb jumpa Dr Lim sb ada appointment utk follow up & inject dia sekali.dah tak ingat cucuk utk apa, ikut ja urutan kat Baby Diary tu campur skali dgn ubat Rottavirus ..haha yg ingat kena amik pneumococoal lg 2 minggu termasuk lah cik zhea kita :P taktau la zhea..lama dah tk kena cucuk nk meraung meronta cemana la nanti.
Utk Pneumococoal, zhea kna amik 1 dos ja, sb dah besaq, adeeb kena 3 kali cucuknya..huwahuwa..
Zhea kalu bawak buggy ni, dia akan wajib naik punya, sebab kedekut hangit tak bagi adik dia naik..skit2 "kakak punya, kakak punya"..ala zhea tau la..smua nya barang zhea..tp jgn la kedekut sangat..
tengah sebok baca brochure2 apa ntah
*dahling saya jgk makin montel..bagus2..makan la byk2 lg!montel baru menampakkan wajah bapak beranak 2..akakaka (gelak jahat)
Adeeb time ni dah mengantuk kow2 punya..dok huwa huwa menguap..

Montel sangat lah adeeb ni.Tp takpa la montel pun..senang nk pegang

Masa kena cucuk..keryau meraung yang sangat2 kuat..sian plak..rasa sebab sakit + mengantuk lah sama..

**malasnya nk menulis..tunggang langgang sb malas nk karang ayat elok2


No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...