Monday, September 27, 2010

3 Series Club

Halu semua,
Kemarin adalah hari lahir saya yang ke-30.
Rasa mcm tua lah jugak.Apa2 pun syukur kerana dipanjangkan usia.
Syukur jgk dalam usia ni saya dah ada family sendiri, ada anak pompuan, ada anak lelaki dan ada seorg suami yg baik hati :P (puji skit sb tk sabaq tunggu adiah besday) dan jugak saya ada rumah sendiri yg comei.Semua tu adalah aset saya yang paling penting.Alhamdulillah.Moga ditambah2kan lagi rezeki saya,Amin.
Sebenarnya dah tua2 bangka ni takdak la nk celebrate bagai pun,selalu nya dpt wish hepi besday dari myhuby saja, dan dpt la adiah (paksaan) dari dia.Tiap taun saya yg sendiri pilih nak adiah apa, lagipun senang camtu, takyah la nk seperais2 bagai, satg bagi adiah yg saya tk bekenan pulak lagi haru.
Cuma taun ni rasa spesel skit, besday saya jatuh ari Ahad, ari cuti, kami suami isteri pun cuti.Yang bestnya sb dia cuti (selalu weken pun dia kna kja,yakni OT), itu yang penting.Bangun2 pagi tgk2 dia kat dapoq tgh masak.Agagaga saya kernyeh ja la :P.Nak kata masak spesel sangat tu dak la, nasik goreng,sup ayam,udang sweet sour (udang fresh bli trus dr nelayan) & juga ayaq nescaffe tarik yg sedap tiada tandingan lg (masa peknen Adeeb mmg kerap sangat suh dia bancuh ayaq nescaffe ni, kalu buat sendri pun tak sesedap yg dia buat).Tapi sebab kesungguhan dia bangun awai nak masak tu yang rasa suka sangat.TQ :P
My huby ckp kat zhea "duduk2 arini ayah masak spesel sb arijadi mama"
ni zhea baru bangun terus celapak nak makan, tgk2 rambut dia masyaAllah kembang takdan bersikat.Tapi bukan nak makan sangat zhea ni, nak kacau ja lebih.

Sedap gila!Sampai sekarang terasa2 lg.
Adiah taun ni, saya mintak kasut yg tak beli lg masa nk raya aritu, dgn sebijik oven utk buat kek selalu.Yeay!!

**Awat bengong sangat ni tiap paraghraph tk bleh buat space, dah 80 juta kali edit dah ni!!!

2 comments:

nooRjan said...

hehehe...pasni mama zhea n adeeb leh lah selalu wat kek utk saya jugak!..hehehe

nooRjan said...

t'liur terus tgk udang tu....nanti masak kat km leh x??

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...