Tuesday, July 6, 2010

sakitnya!

aduh aduh...
Dah ngam2 30ari kan,saya pun dah abis makan segala makneka vitamin,ubat dokter bg.maka mula nk makan ubat tradisional plak.kali ni pilih nk try product NR plak.so,telanla 2 bijik Phytonatal tiap kali pas bekpes..masuk 3rd day,rasa sakit sgt kt perut,dok ingat sudah!batu meroyan jatuh apa..mula la,pikiaq mcm2,susah ati gila..nk nangis pun ada,bgtau huby dia pun seryau.sakit smpai tahap pakai seluaq kecik,tekena getah suar pun sakit beradoi2 *nanges
Dok heranla,awatla dh dkt nk last2 p sakit plak,tidak ok ja.siap terai suaq jeans ok ja.he3.tringat nk baca blk kt botoi ubt tu.ada tulis kalu sakit kt lower abdominal kna stop..kebetulan masa sakit tu nk bwk Adeeb check up sblan,lgpun saya ada appoinment dgn dokter teh pasai family planning,trus bgtau dia pasai sakit dlm perut ni.
Dia pun check,pegang,scan semua,katanya luka dlm x npk mcm problem,rahim xjatuh pun.maybe sb mkn ubat jamu,dia panas sgt,so rahim bekas luka czer dia mengecut dgn drastik,sb tu sakit..dia suh stop sat mkn ubat jamu tu..
*sad,alamak cemana nk kuruih mau xmkn jamu..xpa la,saya ikut ckp dokter,dah 3 ari x mkn,ha..xsakit dah..lega..


Mau dah lega2 tu..
*trus huby bwk teman dia p kedai perabot
*makan sate,ayam percik
*huby nk ajak p pasar malam.wahaha..maklumla,adeeb bleh dk ngan tok sat :p

Sb,ikutkan myhuby,ala dah last2 bleh dah haih p keluaq.ala lgpun dia pun boring sb bini pantang dia nk p memana pun xbleh.

Sabaq na dahling 8ari ja lg.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...