Wednesday, July 14, 2010

bila MIL dh balik kpg

mula carca merba balik :(
Tp bkn makna dia ada sini saya suruh dia masak or kemas umah pun.just tlg tgk kan Adeeb ja.supaya memudahkan keja saya utk urus hal lain.


*kemas umah (mop,menyapu,lap habuk,loundry) hari2 mesti mop,lap abuk sb byk sgt lgpun zhea allergy stg abis begaru sakan
*settlekan Zhea mandi,makan,main,tdoqkan
*memasak,oh even my Mil msk sgt sedap,saya x amik kesempatan suh dia msk ari2.cuma kalu ada special request anak dia nk mkn gulai dia bru suh mil msk ok.lain2 menu 80% saya yg siapkan.

Bila ada org tgk kan Adeeb smua keja jd mudah sb x kalut2.

Tp ni dia dh x dak smua kna handle sendiri.oh ya Adeeb skrg dh mengada kalu jaga nk org ada dpn dia ja.kalu dkung riba lg la dia syok.mengada kamu bdk kecik!

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...