Tuesday, June 1, 2010

x mau dok plak.


zhea ni,dlm sbln suka btoi buat perangai xmau dok dlm carseat dia.tp slalu time ayah dia ada skali.

Td saya amik zhea dr umh kakmidah sorg sb ayah dia keja ptg. (arini tepaksa antaq sb saya nk p opis sat urus pasai cuti)
Bleh plak dia buat xmau dok dlm seat buleh2. Haih zhea,stress mama tau!dgn nk drive,peda dia lg.keta pun byk laju2.

Last skali,x mkn saman jgk,bukak seat dia.bg dia dok kt kusi biasa,buh seatbelt dewasa tu ja.
Tu pun dia bukak!berdiri ja pegang dashboard smpai umah.
Dan saya bwk keta superslow.nasib slmt smpai umah n xdak jd apa2.

Cemana la nanti nk peda 2 org anak antaq sorg2.huwa..

3 comments:

MeL MikaiL said...

linda lum bersalin lagi? gigih betul bwk keta dah sarat ni kan..?

Haslinda said...

belum lg.ikut dokter mcm mgu ni.a ah la Mel kdg2 rasa telebih gigih dk bwk keta lg sorg2 p sana sini,even asben dh bising.ada ja hal benda sb nk keluaq.

i_sofia said...

kena slowly ajar zhea pakai seatbelt dewasa tu. naufal pun kadang2 nak duduk depan. so kena letak syarat pakai seatbelt. last2 dia yg give up sbb xnmpak apa2.. hehehe..

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...