Wednesday, May 5, 2010

Zhea peng"konker" tv

Zhea adalah peng"konker" tv buat masa ni :)
Tak layan dah tv kecik kt dlm bilik sb haluih besaq kelemboi kot
Mentang2 dah pandai ON tv, pasang DVD sendiri..kira semua dia yg punya.
Balik dr umah kak midah trus meniarap tgk layan crita2 katun dia.
So far kt channel 613 tu tk smua katun dia melayan, kalu Handy Manny,Mickey Mouse ClubHouse,Dibo,Pocoyo & WordWorld ok mmg dia akan statik..mai crita2 lain kurang dah skit, sb apa..sb dah bleh buh dvd dgn pasang sendiri..konon2 apa kelas..layan dvd lg best..gmbr pun cantek.

Time ni dia tgh layan Toy Story2, sampai dkt kui 12 bru mau lena..tu pun sb dah paksa tutup tv..kwn nk tgk lg..bebai2 dia.
Dia klu tgk tv kena niarap..klu ubah bg baring melentang pun..dia akan niarap balik..tak sakit leheaq ka cik??





Tringin nk bwk dia p tgk wayang, bukan ada Toy Story yg HD ka kan..igt nk try la bwk dia..satg tk la perak buih sangat kawan ni masuk panggung.Insya Allah sblum adik kluaq ok syg!!

1 comment:

i_sofia said...

amboi, penuh feeling cik zhea layan citer..:D

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...