Monday, May 31, 2010

dah bercuti

helo semua,

Dah start cuti ni.mc smpai 5 june.8june smbung cti besalin trus.masuk keja blk 10august (eh mcm dh crita kt entry sblm)

Bru td p amik surat cuti besalin dr kampeni nya inhouse clinic.esok pg bru nk p bg kt boss.

Skrg mmg zhea dh ada kt umah.x antaq umah kakmidah dah.maybe kalu time nk branak antaq sat.pastu tgu pas pantang la antaq dua2 bradik.2 bln x antaq jimat rm700.he2 bleh smpan duit tu habuan stok bju raya dpa dua.

Zhea kt umah biasa la.asik camoq mainan,contiang lantai,dinding.
Layan ja :p.

Saya plak,ngemas blk la dh dia camoq.rimas tgk umah semak.
Jalan asik tepijak toys dia ja.nasib x "tetomoih" ja.

Zhea dh pandai ckp *suka.sari tnya soklan sama 80kali.penat menjawab. Dan dh paham byk apa kita ckp.mcm kdg2 ajak sleep,dia xmau trus ckp "amau" ja.sampai ayah dia pun p keja tengiang2 dia ckp amau.mcm lawak nada dia.

Adeh,la ni bleh online thru mobile ja.payah la nk bkak lptop or desktop.dia kacau!xpuas rasa bkak kt hp ja.nk tgu dia lena,saya pun cnfirm lena skali.maklum la,tgh kampoi lena cukup2 nti dh keluaq anak kecik soheh xckp lena kan.amik masa dpa setaun jgk la bru bleh lena nyenyak mlm.

La ni tgh sebok cri resepi smple2 dlm pantang.maklumla pantang sdn bhd.rasanya nanti mak saya mai jaga smgu masa bru branak,pastu jaga sndri kalu kuat,kalu dak amik org jaga tu la sat.sat ja bleh sb aritu p cncel, katanya mil nk mai jaga,skali tup2 dia bleh mai sayup skt makna lps 3mgu bsalin kot.sb ada apoinment klinik kesihatan kt kpg.xpa la lagu mana pun.pandai2 la jaga sndiri dh anak sndiri.mak saya xbleh lama jgk,sb sebok jgk nk antaq adik bgsu saya p daftar kt kolej mara seremban buat a level.so xpa la pandai2 la km somi isteri nk handle.myhuby pun ckp jgn risau,dia ada :)

Ok la,nk p pelekoh zhea suh lena.sb ujan renyai2 ni best lena brg sejam dua.

*kalu entry font besaq gajah ni,makna kata thru mobile lah na.xreti nk edit.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...