Monday, May 3, 2010

Crita Saujana Damai lg

poyo & ciwi kan, umah seketot ni pun nk nunjuk 48kali :P
lantak p la, dah ada org bertnya "linda buh la gmbr bru umah nk tgk prgress"
sapa rasa cemus nk tgk jgn tgk okeh, tk rugi apa2 pun :) malah menambahkan dosa sb ngutuk saya kot blkg..ha3



tk dak apa yg latest sangat pun melainkan LCD Wall Panel hasil buatan suami terchenta ni.Sendiri bikin ok, OPEN UTK TEMPAHAN :) dah tnya beberapa kedai nk tempah benda ni smua bg harga tk kurang 1k, tp bila buat sendiri tk sampai pun la.

Eh dining table baru :) ni pun rushing2 bli sb si suami sian isteri dia susah dah nk makan dok atas lantai..sangkut perut..gagah la jgk korek2 duit p bli cpt2.TQ suami :)

Sofa2 illek..tgu pas branak la plok..tp best jgk..sb bleh guling2 ramai2 sambil tgk tv.

ops..kedudukan jam tu bkn kedudukan sebenar..saja letak atas tu dlu sementara nk jmpa jam yg btoi2 bekenan di hati :)

Ni bilik Kakak Nurin, bilik dia mmg km plan nk bli perabot kayu kaler putih, nampak sweet utk anak2 dara ni.Blum cat lg..tgu cat bru nampak somel skit kot..sepah lg..mainan merata ceruk.bleh tidoq 2 org sb ada katil pull out kt bwh..mula nk bli double decker..tp ntah..tkut ada sapa2 mai tkut nk tidoq atas plok.camni la kan senang n save!

gerobok kakak nurin yg blum abis berkemas lg.TV dah bleh tgk dr dlm bilik dia..tp tkdak asterok beyond la, nk tgk HD kna kluaq la :) mcm la zhea paham tgk HD or non HD.ni ha...mainan segala makneka kakak nurin yg penuh sekotak tv lg ni..tktau nk buh tang mana dah..bila dia nk terkeluaq dr kotak ni pun tktau..mama nurin ni mcm dah tk larat sangat2 dah nk berkemas :(

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...