Thursday, March 18, 2010

WFH~Penin~muntah~budak2 kurang sivik

Hello semua,

Arini saya WFH lg.Pada mulanya mmg dah siap2 dr awai, ari ni mgkit awai kui 6.30am ok (kira awai sangat la tu sb slalu kui 7.30-8.30).Mangkit awai kemas2 umah sidai kain, dah rasa aura2 penin2.Tapi dah siap kja smua gagah jgk bersiap mandi,siap pakai baju nk p opis.Siap kan zhea tukaq diapers,cuci muka dia smua.My huby angkat zhea yg tgh mamun2 masuk keta, sb km antaq ke rumah kakmidah sama2 minggu ni (myhuby kja shift malam), dlm perjalanan keta terhenjut2 dgn jem la org bwk motor tgh jalan la apa la..dah rasa nk kluaq skit ayaq2 nescaffe yg minum sblum kluaq umah td.Ckp kt huby "penin.........."..dia ckp "sandaq2 kt kusi tu jgn tgk tepi tgk depan ja"..ok...

Sampai kt bwh flat umah KakMidah kui 8.30am, naik LIFT!!!!!!!!!!
%^&$$%#$ mangkaq mana p "meruwah" kencing dalam lift lg ni?????^$^&%^&
awat la bengong truk sangat ni..hish...mmg trus aura2 nk muntah pening tu mai lg kronik..sbnrnya muntah dah kluaq cuma aku pekup mulut tkmau bg kluaq segala2 tu dalam lift ja..bau hamat busuk hancing la lift tu..kuang ajaq btoi la sapa yg ^*&^&*^*& tu..KakMidah ckp budak2 HxxDu kt situ suka buat prangai loqlaq ni..haih..mau tau sapa tu rasa nk buh penampaq ja!! geram la bukan skali dua..bleh kata tiap2 ari dpa buat prangai &*(&*(&*( tu kt dlm lift.
Nak2 pulak la ni cuti skolah..lg la depa buat hal.Kat flat dpa ni mmg tkdak apa2 taman ka..taman permainan ka utk budak2 main..mmg budak2 pakat dok bekelewaq kot koridoq umah ja..bg pecah pintu lift..contiang sana..contiang sini..geramnya..................

Lps antaq zhea dala keadaan muka dok kulum muntah..trun ja bwh..trus kluaq semua isi perut kt longkang flat tu jgk..dah lembik sangat dah..muka dah pucat2..trus bgtau huby..takmau p opis..penin..dia pun ckp dok umah ja la..satg p opis klu pitam ka sorg2 sapa nk jwb..

Ok dah balik umah, on pc trus bgtau boss nk WFH nasib dia OK ja.nasib lah kja tk byk ari ni..buat kja sat2 baring2..penin..minyak cap kapak cari tk jmpa pulak.......................

1 comment:

Wanie said...

memang dah kena rehat2 dah waktu cam nih.Dah tak larat...sarat..hhehehe

Ha...masa kwani dok umah lama dulu pun ada sapa tah rajin kencing dlm lif.Geram la meleleh2...kita nak pijak pun takut tambah ada anak2 kecik nak peggang merata...

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...