Monday, March 22, 2010

Saujana Damai~Geram la pulak

Asalnya plan kemarin Ahad nk p cuci2 basuh umah.
Sb org wiring dah janji nk siapkan semua kja2 khamis minggu lps.
Alih2 sabtu tu..km mai check umah.."haremmm" tk dak apa2 progress.

Cuma developer ja dah siap mai buat defect nya correction.TQ sb tlg cat balik pintu2 bilik km supaya nampak comei skit..klu tak mcm tak rata ja.

Masalahnya skrg geram dgn Si Gemok (org wiring tu..mmg smua org panggil dia camtu pun).
Camni la bila janji melayu..hampeh..ckp mcm terer tp habuk pun takdak.Bukan byk pun kja2 yg tinggai.Cuma nak pasang lampu n kipas ja.Point2 semua dah siap dpa buat 2 minggu lepas.Pasang la cepat skit!! Awat tk cukup duit ka nak pasang tu..benda2 semua dah bli..duit upah utk dpa tgai lg belence 2.5k ja lg..yg laiin smua km dah abis bayaq..ikut perjanjian duit belen tu mmg kna bayaq lps 100% kja2 siap..ni..tk siap mtk maaf km nk bayaq awai2.

Haih..delay lg la ni proses km nk pindah cepat2.Menyampahnya...skrg sampai tahap my huby dah malas tegoq/push dpa..Semua dia serah kt bini dia ni.Hahaha ok aja dah bg permission senang nak call depa buat marah2 skit..hamboiiii besa la dpa nii..Geram lah sangat.

Sabit tu la byk org ckp payah org melayu nak maju.cer suh cina buat saheh cepat nya.Tp tk la kata semua melayu camtu..tp si Gemok Gedempol ni mmg tergolong dalam geng2 lembab tu la..
Lagi satu geram..dah seminggu tak nampak bayang kt Saujana Damai tu..klu tak..mengernyeh ja usung laptop dia buat cam kemaih sangat la haih!!!

Apa2 pun mtk dalam 2 3 ari ni siap..klu dah..saya akan mereport kt developer baru padan muka.HUH!!!!

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...