Thursday, March 25, 2010

Rasa Gumbira la pulak :)

1.Sb dah settle bab bli kain2 baju raya utk km sekeluarga kecuali adik zhea..haha tkkan la bby 3 bulan nk kna pelekoh pakai baju melayu kot..hangat2 tu..tp utk km ber3 dah settle.TQ makanmate sb teman.Mmg kna bli siap2 kain, nnti bulan 5 ka mau nk tawaf p kedai kain dak dah kot..saheh perut memboyot penat,pastu pantang bulan 6-8..masuk kja dah awai bulan posa..tukang jait mana nk ambik tempahan buat masa tu.Takpa la "sedia awal"

2.Yang lg super hepi sb minggu ni dah nk pindah masuk Saujana Damai..seronot...Arini nak p cuci rumah, esok cat, lusa n tulat angkat barang & ari Ahad Insya Allah akan bermalam kt sana.Mtk2 la semua ok.Kemarin baru kami kalut terkocoh2 p bli cat.Amik Pentalite Easy Clean jgk2, sb kan dah branak pinak ni..satg dpa nk buat mural kt dinding senang bleh cuci balik..konon2 ja la.

3.Langsir cuma buat utk living hall saja sb kekusutan bajet.Kat bilik pakai ja langsir lama2 dlu.Dan tukang jait dia adalah KakMidah :)

Alhamdulillah, rasa sronot la sangat, tp org ckp jgn sronok lebih, satg terbalik kuang plak.

3 comments:

Drama Mama said...

wahhh lama tak jenguk sini. you nak pindah rumah ya, bestnya!! saujana damai tu katna eh? dekat tak ngn sg ara? hiks. bila due eh? bersalin kat pantai ka? bole i gi melawat, dah dekat ngn rumah :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Haslinda said...

Baizura~a ha dah nk pindah dah..Saujana Damai dkt Sg Tiram..ala yg blakang The Star tu..projek under Koperasi Tunas Muda..Due lg 3 bulan, insya Allah bersalin kt pantai jgk kot, nnti mai la :)

Wanie said...

aboi deras dia beli baju raya dah...boh la gambaq leh kwani tiru...hehheheh

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...