Thursday, March 4, 2010

pasal umah lagi!

lembab!

Wiring xsiap2 lg, suh tebuk point tang ni,p tebuk tang nu.hampes,tp dia dh janji nk betoi kan.xbuat naya kna marah ngn encik shukri.haha padan muka,dh kwn mmg cerewet bab2 point electrical ni.jgn main ngelat no!

Keja2 wiring ni nizan cntractor bg sub kt org lain,mmg bkn bidang dia kot.tp tu la si bdk wiring ni,mau org ckp dok 'ya ya' mcm tau semua.tp last2 hmpeh.smua tegendala sb dia.

Esok org mai pasang cabinet atas & pintu2 nya skali.yaka?bleh caya?xpa esok ptg kita buat sport check lg.biaq org ckp km poyo selang sari asik p tgk umah ja.tp km ok lg selang sari.ada buyer lain ari2 p tau :) tp lantak la umah sndiri,byq bln2 pun duit sendiri.suka ati la!

Grill yg mahai gedegaq tu rabu ni dpa mai pasang.tgk kt bwh dah ada siap utk dapoq n tgkap.tgu yg pintu dpn n balkoni ja yg blum siap.

Mtk2 la semua siap sblum ujung bln ni.sb km plan nk msk awai bln 4.

Aha lgpun dh ada 3 4 bijik umah org dah duduk.weken lg ramai pakat p tdoq sana.siok!

Packing brg!dah start buat skt2.nk buat skali harung mtk maaf la.dgn perut boyot ni xdaya haih.tp pack brg mmg saya buat s ndri,bkn pa senang nk cri brg nanti.dah label siap2 smua kotak.senang nti tau nk guna hat mana dlu.perabot? Byk yg dh km letgo.cuma bwk katil,tilam,peti ais,tv n smua brg2 letrik.yg lain mcm bju,pgan mgkuk..blablabla.bila himpun semua saheh penuh lori 2T pa..pasni kna bli troli brg,senang nk ngangkut skt2.

2 comments:

i_sofia said...

alahai.. aku nnti ni tiap2 ari p tunggu org buat umah kot. cerewet tahap dewi gak aku nih (xkan dewa kot, dewa tuk laki aku la). aritu masa buat bilik ayaq aku kat umah mak aku, pun aku siap tunggu org tu pasang. kekekeke..

Wanie said...

lorrr silap tebuk point plak...mau rosak plak...tapi dia mau betoi takpa la...igtkan kembaq ayamor yg buat...sib baik..hehheh

Ha...simpan sikit2 senang...nanti tak kalut

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...