Wednesday, March 10, 2010

Cabinet Dapoq Saujana Damai

Haluu..


Tadi lunch time bergegas balik umah bertafakur seketika kami somi isteri..hahaha

kira duit la apa lg.Tup2 keta kesayangan pun tringin nk ambik sikit sumbangan dalam kegawatan ni.hampes..dalam cuaca hangat2 ni ekon nya kompressor p jahanam pulak dah..mcm2 la haih.abis bajet meja makan gue!Takpa2 janji sejuk bila naik keta.

Sbnrnya td Nizam Contractor called suh p antaq lampu kipas.Eh apa lg kalut la jgk nk ikut si ayah zhea p sana..tujuan tu nk gedik2 tgk org pasang cabinet dapoq kt dinding.Dan jgk geng2 contractor ni mengata kt mak budak ni ayik ngekoq ja :)


ni bawah nya..heran la dalam gambaq nampak mcm kayu buruk koko mana ntah..haih..my huby pun ckp benda sama..awat mau kita tangkap gambaq nampak koko semacam ja.bila tgk btoi2 dak la sangat terserlah kekokoan nya tu.Bwh smua dah siap pasang td.drawer,basket smua dah buh kt dalam.takdan nk amik gambaq byk, sb byk amik guna hp my huby ja...nnti nk transfer gmbr dr hp dia dlu satni.
Ni atas nya, kami mmg buat sampai ke ceiling.Ya la mau buat sekerat takat nk bleh smpan apa..dah la dapoq besaq kelemboi.Blum siap pasang abis lg pintu. :( adeh..napa la cina ni p buat pintu tempered glass tu mcm setboard lauk umah tok saya plak niii..huwaaa..sangat tidak menepati spec Majalan Impiana Dapur tau :( tp my huby ckp lawa??aik apa awak punya taste ni..huhuhu..hehehe tkpa2 nnti nk suh dpa tukaq buh yg ikut spec si chef yg nak guna dapoq ni ok.Hood dpa tk pasang lg kt bwh tu..nnti2 last2 bru pasang.
tempat letak microwave, rendah skit la..nk buh benda apa plak bwh tu..konon2 buat camni nak save ruang bwh..ok2 ja la

Itu ja lah dlu buat masa ni.

Di akhiri dgn wajah anak dara kesayangan saya dunia akhirat yg sedang asyik melayan Bee Movie dari mula sampai abis ok.Sangatlah feeling sorg2 dia sampai mama ckp apa pun tk layan..suap susu p tepih dgn tangan lg :) .Mau konsentrasi la sangat dia tu.

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...