Thursday, February 18, 2010

Table Top

Arini my huby p buat check2 kt rumah bru.Pi sorg dia ja.
Saja nk p tgk btoi ka org2 contractor dah mula buat kja2 reno ni.

Skali btoi la..dia ckp p tgk2 Table Top utk kitchen cabinet dah siap.
Cantik katanya..wah..suka..sinki pun dah pasang ok la..so far nampak dpa ni buat kemas.
Yang risau sb contractor melayu..tkut tk elok pulak..tp tk smua kja2 contractor melayu tk elok kan :)
Lps tu dia ckp ruang dapur tk la nampak sempit spt yg km jangka..ya la..dapoq km kecik besaq kelemboi ja..mau masuk 2 org..harus belaga pungkoq..tp ni ok ja..mau masuk 2 3 org still bleh buat kja.

Sukanya..tak sabaq nk p tgk sendiri, tp dia tk bg..sb habuk2 simen n bla bla byk..tk elok utk ibu mengandung :(
Tapi dalam ati ni gedik2 ja rasa tak sabaq nk p tgk..cemana la yg dia kata cantek tu.

Esok maybe dah org start mai buat plaster ceiling..wah..tak sabaqnya!!!

**weken ni nak p tgk jgk2, kan bley pakai face mask :)

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...