Wednesday, February 3, 2010

Penat serabut lapaq :)

Penat & serabut,
klu pikiaq bab contractor utk rumah ni.
Hiyarghhh..Ari senin dah confirm akan amik Grill,Kitchen Cabinet,Wiring,Plaster Ceiling dgn 1 contractor ni (harga mmg within our budgetla) .mmg dah seronok sangat2.sb tak amik dgn contractor grill 4k (gila mahai tu).Dgn contractor baik ni dia bg 2.2k saja :) ok bleh senyum lebaq km dua laki bini :) :) :)

Sekali, kemarin p lg utk bg design cabinet n nak material apa.
:( contractor baik ati tu bgtau, Jumaat ni akan finallize bleh buat grill ka dak, sebab takut grill hanya di monopoli oleh sinun (yg harga mahai tu la).bencinyaaa..

Pandai dia no..dah tau2 org mula akan pindah umah sure benda 1st skali akan buat grill, klu grill takdak..abis la Sensa,lampu cantek2 km kna curi ka apa.. :( :( :( apa2 pun km tetap suh contractor baik tu fight jgk2..hehe

Lapaq..tersinggah 1 blog ni..tgk moi dia makan sedap plak dah..hish..dlm dok lapaq2 ni..

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...