Friday, February 5, 2010

Angan2 mat jenin

sangat mahu kan sinki jenis ini.Tapi nak cari kt mana ha kt Penang ni..dah p Kitchen World kt sblah opis ni..takdak plok..penat berangan ni!

sebab pilih yg jenis satu lubang ni..cabinet dapoq nya lebar kecik la 4 kaki saja, mau pakai 2 lubang penuh ngn sinki saja.tp yg jenis camni ada bleh letak drain basin tu, bila basuh apa2 bleh letak brg kt situ utk keringkan dlu, bila time nk bg luas angkat ja drain basin ni letak tang lain :)

tp harga brapa RM lasung tktau..berangan ja lebih..sapa tau harga dia?

Lagi satu pasai Grill.
Mmg plan dr sblum umah siap lg nk pasang grill design camni..simple gila kan :)..tp entah..hati terpaut pesen camni..mai p lah...pesen wrough iron yg bunga berkuntum2 lingkaq sana lingkaq sini..ka..stanless steel ka..tk bekenan jgk..nk hat jenis lgu ni la jgk2.

Tapi...org rumah saya tk bekenan plok..dia ckp mcm besi cermin "nako" ja..ish..tk paham btoi dia citarasa isteri terchenta dia ni.. :( nangis huhuhu.

tapi tetap nk camni jgk2..huhuhu.kaler pun sama..ada ka dr pemaju dpa suh guna kaler cream honey dew wahlu tu..huh..tk comei tau..

oh tak sabaq nya nk p menyoping dapoq (hob n hood) mgu depan :)

3 comments:

MeL MikaiL said...

nanti i tgk2kan..aritu msk showroom kitchen cabinet ada jual sinki2 ni sume..brand ni pun ade teka kan? kat puchong ni byk sgt kedai2 jual brg dapur cmni..

Wanie said...

santikkk...berkenan tgk..grill pun pewett!!

Haslinda said...

Mel, aha dah jmpa kt kedai sini rm890, tp mcm gedabak tk sesuai plak ngn dapoq linda yg kecit

Kwani, apa lg nnti bleh buh design ni kt sliding door relau vista tu

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...