Tuesday, January 12, 2010

takdak tajuk

dah malas nk pikiaq tajuk apa nk buh.

*skrg awat la rasa cpt sgt sakit tlg pungkoq.rasa mcm dh renggang2 ja tulang temulang ni.ka ni kesan lps pntang makan semua benda.kalu duduk nk mgkit punya la susah.ish bru 4.5 bln peknen.dh 8 9 bln gena la gamaknya.

*zhea skrg dh npk taksub dgn Mickey Mouse Club House.saya rasa lg bgs dr upin ipin.napa ntah rasa mcm xbyk membina kalu bdk2 besaq dia tgk.sori sgt pada peminat U&I.Zhea tetap lg panggil "kaka" haha sb dlm MMCH asik sebut "misca musca" tu.dah lekat kaka dia.pantang npk gambq walau secoet tetap kenai.jenuh pasni ayah kna bli semua watak patung dlm crita tu :)

*eh dh crita ka blum kt entry sblm ni.zhea buat aksi akrobatik.begayut kt akuarium 4inci ayah dia.time tu dia ckp nk susu,time saya buat susu kt dapoq,dia bleh p panjat sofa,tup2 dgq bunyi "hek hek" tp bkn nangis,rupanya tangan dua dk gayut baik punya kt besi akuarium.dia bunyi sb xbleh nk trun.tersirat darah tgk.nasib xlucut sendi bahu ka apa.oh sapa kata girl xbuas?

*saya dan beberapa kwn lama b'cadang nk buat mjlis mkn2 ala2 reunion.skali kna la lantik sapa2 yg nkpak cargas skt mjadi ketua.saya pun calonkan sorg ni sb dia beriya2 ckp bleh.skali hampagas apa pun xjd.waklu!!sgt geram sb smua plan xmenjadi.

*ahaks la ni topik perbualan utama km somi isteri adalah rumah bru.bab bajet xdilupakan.dan saya asik browse pasai design lgsir,kdai perabot,kitchen cabinet n bla2.ayah dia brangan nk cat bilik kakak kaler peach,eh bilik adik?share ja dgn kakak :) X sbarnya mau duduk umah bru walaupun ia sgt cinonet!

1 comment:

Drama Mama said...

wahhh nak dok rumah baru dah, kat na tu?

visit biz blog saya ya and please spread the words esp to those in penang area, kat kawan2 ka ;-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...