Friday, July 31, 2009

MamaAqish GiveAway @ My Cute Lil Princess

Sticky Mode

For new entry,sila scroll ke bwh ok



1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je)

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda
Nurin Zhea Rayhana bt Mohamad Shukri, DOB:09.08.2008
kenapa rasa zhea bleh menang: sb dia sangat cute dimata mama & ayahnya
ape yang anda tau pasal blog mama aqish:sb dia rajin sangat buat contest,info jualan2 murah,crita pasai cik aqish n etc

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....

Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009
Hadiah yang disediakan adalah : Sehelai Skirt beserta tight....

9 comments:

nooRjan said...

cik zhea...aunty jan sokong u..heheh kwn² lain cepat² komen...

CT said...

Salam kenalan...

Wah comelnye Zhea..and uniquenye nama

All the best ya..:)

HANIKO ARIHYOSHI said...

eheh...penyokong setia cok zhea!!
sgt comel!!

niza said...

gud luck zhea!!!

i_sofia said...

alamak.. zarif x leh fight la kali nih.. nak kena request mama aqish buat contest tuk prince la nnti.. hahaha.. best of luck zhea!!1

Haslinda said...

Aunty Jan~yg comel (cewah dan2 tu puji..hehehe)..tq

CT~Salam Kenal Too

Auntie Haniko the pom pom girl, tenkiu very much!!

AUntie Niza~TQ jugak

Zarif~jgn la jeles, nnti nk suh mama aqish buat contest utk lil prince plak..hehehe

Anie said...

good luck for zhea

dyanna said...

Beautiful pictures

reena said...

gud luck dear...

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...