Tuesday, June 16, 2009

Mengah

Huh...awat mengah truk sangat la ni...kena tarik nafas panjang2..fuh fuh...
makan byk sangat berkilo2...
Kmarin..bekpes..makan nasik capoq + teh ais
lunch..mee kari + teh o ais
dinner..nasik kerabu special (ada daging bakaq,ikan goreng n cili sumbat tu..apa ntah org panggil) + ayam rangka sekoq yg minyak berlinang2 + sate mau dkt 20 cucuk makan + ayaq oren segedebuk....trus lena zassss baik punya semalam..

Pagi ni bangun tidoq trus penin pala..ntah2 darah naik kot...dah makan smua yg belemak2...huk huk...plan arini nk posa..tp tk jd sb penin pala..alasan la tu...hehehe

Ari ni bekpes nasik goreng udang + nescaffe ais...

Mengah pelik ja ni..cemana la..dalam perut aku ni..mesti kt saluran pernafasan dah sempit sb lemak2 dah byk sangat..huwaaa..

Huh...susahnya nk control...huh..takut nya satg gemok gedemppol mati kna sakit jantung ka apa...mintak2 dijauhkan lah...

2 comments:

Cik Nan said...

Fuh mantap selera dia ni... klu dh mengah2 tu maknanya stamina dh berkurang... kena start tawaf pisa 7 round tiap2 hr ni

Wanie said...

betoi cik nan oiii...
ayat last tuh yg tak tahan tuh...hehhe

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...