Friday, June 26, 2009

Friday lunch time @ QB

Arini lunch time ke QueensBay Mall lg..dgn makanmate jgk..
saja2 jalan2 cuci taik mata..Aku sambil2 nk pra-shoping baju raya.
Masuk Ausinno Kids ada closing down sale..mmg okeh sangat..dapat la 2 ketoi blaus raya utk anak dara tu..harga sangat murah..selai rm19.90 saja..n Terbeli 2 lai sluaq jeans Poney kt zhea..smua tu stok raya konon2..bleh caya ka ni..hekhek..slalu takdan raya dah tk sabaq nk "serlom" suh dia pakai..

Jalan2 lg..terjmpa Optimus Prime,Bumble Bee n the geng plak, trus roh depa meresap dalam badan aku plak...hahaha... rasa tk sabaq nk tgk..
Sbnrnya aku ni takdak la peminat gila2..tp dalam2 bukan die hard fan pun..dah layan Transformer yg dulu tu lebih 10kali kt dvd..heheheh..


Utk Revenge of Fallen plak..my huby ajak tgk kt wayang lps tu bru bli dvd..blue ray..yeahu...tp bukan dalam masa terdekat ni kot..sb saheh org ramai gila..tunggu la 2 mgu lg ka..plan tu nk tinggai zhea kt umah kakmidah sat..n km lari2 mai tgk wayang ber2..ala2 dating la kot..hakhak hak..
Tak sabaqnya nak tgk!!!Ptg ni maybe p QB lg..huby nk tgk tsirt dia.

Tadi tk benti lunch kt mana2 pun..bli kopok leko rm2 saja..jimattest..sb blum gaji..tediss tau..



**aku rasa mcm tiang lampu gedempol la plak..smua gambaq berdiri tegak ja

5 comments:

HANIKO ARIHYOSHI said...

x sabarnya nak tgk bumble bee sok..sila jeles ek..ehehe

nooRjan said...

ada cam tiang lampu k? ok ja tgk..bknnya besar mana pun...satgi ptg after keja kt p lagi qb..hehe...rasanya km pun cam hgpa jugak x leh tgk lg..sb haniko nak p dulu ngan geng vivi dia tu..pastu baru nk bawa km ni....

CikNan said...

sakan aa zhea raya taun ni...

MRS. K said...

ohh..soping raya la konon nya.. ni bulan dpn mega sale.. ape kess??

Haslinda said...

Haniko~sangat jeles bila dia dah p tgk..huh

Noorjan~sian kita noo

CikNan~zhea mesti sakan raya cam mama dia la..tiap tahun sama

MrsK~ermm haihhh..rasa tk la shoping raya kot..maybe kebetulan..pre-shoping ada kot..tk semestinya tgu mega sales baru nk soping menggila ok!bila ada duit tk yah tgu mega sales pun bleh bli..klu dah kt kdai tu ada juai murah..sb kt msia pun kerap ada sale mcm2

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...