Wednesday, June 24, 2009

23/6/2009

  • ari ni posa.....letih skit..nasib bangun makan soq pg td..semalam buat sambal tumis udang petai + telur dadar..berselera aku makan pg td..bersama2 nescaffe o panas...Insya Allah..klu diberi kekuatan nk posa lg esok

  • semalam zhea tidoq tk brapa nyenyak..maybe sebab sempit kot..hehehe..ya la..satu katil tidoq ber3..nasib katil king size..klu queen mau gedebuk ke bwh sorg2..dah la mak pak dia gedabak nya badan..zhea sempit sb bantal2 aku letak tepi dia..ya la..dia tu tidoq suka mai dok berimpit kt mama dia..mau tk sendai bantai..takut terpenyek pulak si kecik tet ni...tepi2 dinding jgk selit bantal..tp jgn risau..dia tak jatuh ke muka dia..sb dah selit ketat2 btoi kt celah tilam tu..klu tk buh bantai kt dinding..satg mau terantuk plak..haih...

  • pagi ni tgh aku dok relaks2 iron baju..zhea jaga awai plak tak dan kui 7 dah jaga..dah la aku blum mandi..kalut la..sat2 lari2 gosok gigi..lari2 tgk zhea..lari2 mandi cpt2..lari p ke dia..time tu huby dah p kja..dia kja shift pg minggu ni (best).time nk mandi aku sendal keliling dia camni..aku tau bahya...tp terpaksa..letak bwh..satg lg bahya terjun tangga plak..hish..mintak dijauhkan la..dr jatuh2 ni...so far zhea blum penah jatuh katil.
  • td lunch time gagahkan jgk nk ke Sunshine Square sb nk tgk BabyFair..ok la..klu nk soping untuk baju2 dok umah mcm ok..tp klu baju2 utk pakai raya..ermm...mcm tk ada yg bekenan sangat lah..(my pendapat ja ok..org lain tktau la)..harga mmg murah2..tringat taun lps..time babyfair ni..sakan soping2 brg zhea..murah2..baju tidoq mickey minnie tu baru rm10 sepasang.mummy..tk balik png ka?tp kt kl lg bykkk sale kan..
  • tgh pikiaq satg bukak posa nk makan apa...yg pastinya...tkmau masak...dahling..jom p Sg Nibung..bli Ayamas Percik Roaster..
  • Zhea..mama rindu kt Zhea la plak..tak sabaq nak balik ambik dia..

3 comments:

i_sofia said...

huk huk huk.. sunshine buat babyfair.. jeles nih.. sbb tau mmg sgt murah..

nooRjan said...

i_sofia..:mummy apa lagi balik sini lah weekend...

linda..:pn linda amboi..dahsyat dok fikir nak buka posa ah..nk mkn apa...esok kt posa lagi ah..

Haslinda said...

mummy~satg lunch time nk p bertapa tangtu dalam sejam..hikhik..nnti nk tunjuk hasil tuaian ari ni ok

noorjan~adoi..nk belahak ni kenyang makan ayamas percik..sekoq..share 2 org sat ja abis...pelahap btoi..cemana nk kurus nihh

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...