Friday, May 9, 2008

Ada satu garis saja nampak,anak pompuan la ni

ehem...dah nmpk dah...satu garis saja..girl latu..kalau boy ada dua bulat2..huhuhu..tergelak besaq aku dgq ayat doc cina ni..hehehe...

td lps p klinik kesihatan bayan baru buat MGTT..trus...pederas p ke klinik tan pakar wanita..dia merupakan visiting consultant at hospital pantai...n dia merupakan gynae aku dr mula2 kawen..1st year masa aku conceive pun buat lps dpt nasihat n ubat dr sana (eh smua tu rezeki Allah bg cuma dia bg jalan melalui doc tu)..tp tklama la..rezki tu...


oh anak dara mama...girl ayah dia ni...wink wink...
masa tgh dalam bilik doctor tu..aku asik gelak saja....tgk muka hubby..mcm dok senyum lam ati ja..hehe..tau la tu...suka..sb tgk anak dia..doc siap ckp.."fuh dia ni gerak kuat ya'..lg serngih si ayah baby ni...hubby aku dok control ke "hepian" nya...

kluaq ja dr klinik...aku gelak sakan..dia pun sama..hehe...

doc ckp:
*possibility girl..sb ada satu garis..aku pun nmpk clear 'anu' tu...pastu doc siap betting lg..kalau salah dia refund balik duit...klau btoi kna blnja dia..makan kuih..kuih ja..tak kisah la doc..hehehe..
*ikut scan baby dah 26 weeks..so follow the EDD 18.8.08 (cun kan tarikhnya, tp kalau 08.08.08 pun cun jgk..apa2 ja la janji slamat)
*alhamdulillah smua nmpk 'okay'..alhamdulillah..syukur padaMu Ya Allah...

balik umah hubby dok tnya list2 nama2 baby girl pulak...
n paksa aku cari nama n maksud proposed kan kt dia.....actually aku ni suka nama pelik2 yg org jarang letak..tp make sure kna ada makna yg elok la kan...
dah jmpa dah beberapa nama..hehehe...


**ari ni aku gatai ponteng kja..fuh..mereluh sakan ptg td...sampai kui 7 baru bangun...siok skali...

No comments:

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...