Thursday, February 28, 2008

++Dah 4 bulan dah++

ALhamdulillah..dalam dok uwek2...tgk2 dah 4 bulan dah aku peknen

Sebut pasai alahan..ON OFF..bila mai nk ngada2 tu...muntah sampai dah takdak apa dalam perut....Tuhan ja yg tau...
Tp di sebab kan "chenta" punya pasai..

last 2 weeks lps raya cina..aku demam truk...dgn sakit tekak..selsema.apa lg muntah dgn jayanya...siap doc bg mc 2 ari...

last 2 weeks jgk aku p check up...kena kencing kotor plak...adui...takut jgk la...trus g scan kt klinik biasa..nasib baby ok..alhamdulillah...dah nmpak dia nya kick...gerak2..angkat kepala...nk nangis pun ada...cam tk caya ja..dia ada dalam perut....hubby pun sama...muka cam nk nangis..excited smua ada..

selasa lepas aku p check up lg...kencing kotoq tu still ada lg.....doc bg antibiotik ngn suh minum ayaq kosong byk2..lg satu ayaq barli...semalam call mak pun dia ckp benda sama...dia ckp jgk risau..sb insya allah smua akan ilang..kalau btoi2 ikut cakap doctor...



ala..ada mmber dah mai ajak lunch..satg sambung lg...dah lama tak berblog ni/..ikutkan byk sangat nk crita kt sini...

kemabali lg....fuh..penat la pulak nk menaip...d dah makan nasik lemak sepinggan..siap bli kek secret recipe 1 slice..tambah mcflury plak..mintak2 la tkdak apa2...jgn uweks2 lg...

sat na.....

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...