Tuesday, January 8, 2008

***8 weeks bersama Benih Cinta**

alhamdulillah..
semalam ngam2 8 weeks..so far tak la teruk sangat lg aku nk uwek2 ka ngada2 apa..
cuma pening2 time malam...pelik kan..org morning sickness..aku lak..night sickness..hehehe...
maybe sb penat kt tmpt kja pun sama
ha...cuma pg semalam ja..ada uwek skit..tu pun sb aku demam skit..
lps minum anmum..aku makan ubat..minum air kosong..keluaq abis smua..nasib ubat dan masuk lam perut..

harap2...anak sehat la kat dalam tu...

Monday, January 7, 2008

++Hi mama Hi ayah++

Photobucket
alhamdulillah.....penantian selama 2 tahun...akhirnya dgn brita yg agak gembira bg km...setelah 'kehilangan' pd tahun 2004..akhirnya ...
harap2 selamat,sempurna hendaknya...Amin...

actually peod dah delayed.....tp saja2 buat relaks lg..sb kdg2 dia suka main2 ngn aku...tp last week aku asik pening kepala..bila ngadu kt huby dia mcm buat tk tau jackp aku stress kot..aku assume maybe aku stress jgk dgn kja kt opis...maklumla...tukaq boss....

ari jumaat tu..naluri hati aku kuat ja ckp nk try buat UPT...dgn braninya aku drive sorg2..lps maghrib..kluaq p giant..bli tester..balik aku trus test...sampai terduduk aku kt toilet...terkejut dgn result 2 line tu...Maha Besar Ya Allah.....benda yg lama aku tunggu....akhirnya...naik double line...sungguh terang sekali...alhamdulillah......

esoknya aku p jmpa doctor utk cnfirm kan..alhamdulilah..dah due bulan..EDD 18.08.08.

<

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...