Friday, June 29, 2007

Lapar

Suami+Isteri

Manusia Hawa diciptakan dari rusuk Adam, bukan dari kepalanya untuk dijunjung dan bukan pula dari kakinya untuk dijadikan pengalas. Tetapi dari sisinya untuk dijadikan teman hidupnya. Dekat dengan lengannya untuk dilidungi dan juga dekat dengan hatinya untuk dicintai dan kasihi.

**My Beloved Last Day at Flextronic**

Last Day...

Pagi ni huby dah bangun lambat...ter overslept lak.....TERmasuk keja kui 8 lebih..mentang2 last day...

Next week dia dah nak start kt tempat baru...

Hope smua ok..wink wink
Alhamdulillah..syukur...sb dia dpt kja baru dgn cepat...dah tu dpt duit VSS oun cepat..Kita ENJOY!!

tak la risau sangat...nk berperang dgn perasaan kot2 aku sorg ja kja,huby dpt kja baru lmbt.

Cerita pasal kelaku anak 3 orang 2017

Adeeb, Affan & Zhea Zhea, Dah darjah 3, Yang paling kuat sentap dengan adik2 pun kadang nak terok2 merajuk, Paling kuat menjawab...